Häpp

Kommer inte fira nyår med i gamla goda vänners lag i stockholm som jag verkligen hade hoppats på. Istället kommer jag vara på en fest på örebro konstskola, där jag egentligen bara känner Ryan. Först hatar jag det, men sen så får jag väl typ inse, eller acceptera att jag kanske, på samma sätt som jag gled iväg från karlskoga, glider iväg från örebro.


Hjärtat

Jag är påväg hem. Sitter ensam på mitt rum, ska hålla mig gömd hela helgen och bara vara ensam. Ta tag i saker. På måndag är jag hemvändare, och kommer känna mig lika kluven som förra gången. Jag saknar redan ryan, Miriam, Emma, Pia, Ida, Sarah, Deborah, Martin, Marcus, Matthias och Laila. Det kommer bli tuffare att lämna fridhem i vår än att lämna gymnasiet. Jag käner redan ett stort vemod och sorg inför det. Ska man bli vuxen då eller? Är det alltid lika tufft att lämna ens första hem? Ens första vänner. Åh. Hjärtat.

Klart

Nu är en sten lyft från min vänstra arm. Nu ska det väl bli bra tror jag.
Låg på britsen i rummet, och skulle ta ut p-staven. Det gick ganska bra, tills bedövningen visade att den inte riktigt tagit. Så jag fick lokalbedövning också. Sen stormar det in en till barnmorska. Hon pratade mycket och var väldigt betryggande. Hon tyckte jag hade ett fint kors, att jag inte skulle kolla nu, titta på tavlorna istället, men de är ju ganska fula, eller det tycker iaf jag, men det kanske inte du gör. Jaja, nu är det nästan klart. Skönt att bli av med den. Hon fick mig liksom att tänka på annat. Nu har jag ett vitt bandage runt armen. Och livet känns lite lättare.

Sidoskuren

okej, jag har då alltså klippt sidecut. Kanske inte den bästa idé jag haft i mitt liv. Men jag är väl rätt nöjd ändå.
Men nu finns en sak till på önskelistan

Våffeltång

JULENÄRENKATASTROFFÖRMINEKONOMI


I år önskar jag mig bara tre saker egentligen



1. Sammet

2. Berlin

3. Siesta

Idag

Idag hade vi en MYCKET givande diskussion, ännu en gång om ekonomin på skolan. Vi fick besök av Helena, som skulle visa siffror på vad saker kostar. Och tyvärr hade ingen informerat henne om vad för frågor vi hade, och det gick sådär. Jag blev bara mest frustrerad och arg för att folk ställde idiotiska frågor och praktiskt taget beskyllde Helena för något hon inte kan kontrollera.
Kaos i tvättstugan, det är en byggarbetsplats därnere just nu. Lerigt, skitigt, vatten på golvet och så vidare. Och vi förväntas tvätta där. Men visst kläderna kanske blir rena, fast jobbigt att tvätta när bara två av fyra maskiner fungerar, och inget torkskåp eller torkrum finns. Det bor ca. 60 personer på Nordhem, som delar på Två tvättmaskiner och två torktumlare, hur fan ska det gå till?
Idag ska jag plugga till naturkunskapsprovet som är imorgon. Energi och Miljö, typ. KUL (läs Kuk)
Och jag fick vykortet idag. Skönt, nu blir farmor glad.
Jag tror jag kommer behöva sälja nånting den här månaden för att ha råd med den cirkus som December innebär.
Idag var jag i Landskrona till ungdomsmottagningen, och nästa Tisdag ska jag tillbaka, då ska blodet sluta flyta förhoppningsvis. JAJAJAAJ!

8/12 2009

13.10 bär det av.

So heres to living life misirable

Här är trångt, smutsigt, påfrestande och tätt. Men vi har det rätt bra ändå, fast jag betalat lite räkningar, köpt julklappar och så. Jag har bara typ 700 spänn kvar. kommer bli kul. På lovet ska jag sy något nytt.
Just det, uppdatering om mensen: Här i Svalöv finns det ingen som kan ta ut en p-stav, inte barnmorskan, inte en läkare på vårdcentralen heller, så på tisdag ska jag till ungdomsmottagningen i Landskrona och få p-staven uttagen. Ska bli skönt antar jag.

RSS 2.0