Östra Kyrkogården

Nu har det varit begravning, och det var rätt fint ändå. Även om prästen, som hette johan och hade lockigt hår, pladdrade på om guds famn och "låt oss be" Alla var där och hedrade Farfar. Det var jobbigt, men bra. Trodde jag skulle vara den som grät ögonen ur mig mest, men det var jag inte. Hej då lilla lilla Farfar.
Det har varit en ganska omtumlande helg, hade varit det utan begravningen tror jag. Information som verkligen verkligen borde ha kommit fram för länge sen kom inte fram förrns nu. Varför har inte vi fått veta tidigare? Hade jag inte åkt hem nu, hade jag antagligen inte fått veta. Eller kanske, men långt senare. Men, operationen är på måndag nästa vecka, och allt kommer gå bra, jag bara vet det. Eller det måste gå bra.

Bläser lika mycket som det Snögar

SMHI har utfärdat klass 1 varning i hela södra sverige. Men Emmaus kallade på oss från slätten. Vi åkte dit, fyndade härligheter. Fuskpäls, SPANDEX, Sammet, fakeGuld, armband och jag vet inte vad.
Sen skulle vi åka hem. Det var mycket värre, hårdare vind, och dubbelt så mycket snö på vägen. Vi slirade nästan av vägen två gånger, och så får vi möte med ett pucko som tror han är odödlig i sin minibuss, han bränner förbi oss i 70. Sikten är typ 3 meter. Dödsångest.
Men, Ryan har köpt en hängmatta. Den är jävligt skön, och jag fick en våffeltång av Ema. Och jag har stöngt kkylan och vinden ute med fotbad och ångbastu i mitt badrum.

RSS 2.0