från vår till vinter

Att åka uppåt i landet är som att åka tillbaka i tiden. Vår går tillbaka till vinter och hemma i huset ser allt likadant ut. Det är till och med samma avsnitt av Sex and the City på teve.

Dammsugarslang

Idag fotade jag och Emma vid utsädes AB. Så nu ska hon lägga upp en massa hemska bilder på mig på hennes blogg. Igår mätte jag mitt midjemått. Ångest. Idag gjorde jag ett schema för pluggandet. Ångest.

Arborister och Våren

Vaknar av solen på morgonen, och vaknar av tanvärk och huvudvärk. Det är helg och ännu en skandalfest har gått av stapeln.

Härligt

Och jag va bara 15 minuter från Eslöv, bara 15 minuter från Dig
Hon lagade min moped och jag lag la mig breve
Hon kolla upp mitt tändstift och när hon gjorde det då förstod jag att det var klippt
För denna kyss hon gav mig smakade oljeblandad bensin med tillsats av fett

Att måla, har inte målat på tre månader kanske. Det är så fantastiskt. Idag har jag målat en hel olja, nästan klart. Den är så fin. Jag är så nöjd med himlen. Jag har hört att konstnärer inte ska gilla sina tavlor. Men vafan, om jag inte gillar den,vem fan ska göra det då?
Imorgon ska jag börja på en tavla till Johannes, jag har en nästan färdig idé. Tror jag. Och just nu håller vi på me projekt "Motsats" Vi är i grupper. Och våran grupp är Ryan, Ida och jag. Esteter allihopa. Form, färg och perfektion är vad vi sysslar med oftast. Det här kan bli spännande.

Det är så skönt att solen skiner, och att snön smälter, det är plusgrader i luften och våren är påväg. Kroppen återvänder till livet och benen tinar.
Jag fick min fina klänning idag med posten. Och jag har beställt en långklänning nu.
Livet är rättså skönt nu ändå.

RSS 2.0