Sunday

I söndags vaknade jag på Johannes bäddsoffa, som förövrigt inte är så obekväm som Sam påstår. Det är ingen planka. Jag vågade knappt röra på huvudet, rädd för släggan som strax skulle slå mig. Kroppen kändes tung och evetuellt fortfarande full.
Efter en rulle, cola, pimpim, glass och lite Vem vet mest, sprang jag till bussen, och humörkurvan sköt i taket. Jag var alldeles nöjd, tillfreds. Det kändes som att inget skulle kunnat ta ner mig. Vid Behrn Arena flög en streck med gäss över våra huvuden, de flyttade hem. Nu är det snart sommar. Flyttfåglar är nåt av det finaste jag vet. Vemodigt på hösten, förväntansfullt på vårkanten. Jag satt och log fånigt hela bussresan. När jag fick en huvudvärkdtablett hos Johan och päronsoda så var det hela en toppendag. Molnen rann över sin egen kant. Fin dag.

Neej

Jag glömde bort mitt te, nu är det ju alldeles kallt.

Stupid

Du skulle smälla av

Det var med en fråga om Assar idag på Vem vet mest!
Två bra saker samtidigt.
Nya Robinson var ju skitkul. Ingen paradisstrand, ingen mat. Bara en lerig stenig strand och gyttje botten, ostron som de blev sjuka av, regn hela tiden, och en jävla massa mygg. HAHAHA Och plankan var första tävlingen. Det går ju faktiskt inte!

Jag har varit med om rätt mycket i mitt liv. Jag tror det är för jag har "Det ordnar sig alltid-inställningen" Det är nog den bästa inställningen. Den gör att jag kan göra en massa dumma, roliga, bra och galna grejer, och ändå alltid tänka, "Det ordnar sig" Vilket egentligen innebär att jag inte tänker på konsekvenser. Jag gör det men, Det ordnar sig!
.


blabla

Jag borde skriva något om mitt liv, eller om andras liv, eller om insikter. Men jag har nog inget. inget liv, egentligen, inga insikter. Det känns ointressant då. Så Jag ber om ursäkt till mina typ 4 besökare att jag är dålig på uppdatering. Men jag kan väl ge en snabbuppdatering på mitt liv, hur mina intressen artar sig.

Praktik på Österleden fortfarande. Känner att en nyckel till dörrar skulle vara bra. Känner att läraryrket kanske är något för mig-
Känner att jag tappar kontakten med mina vänner, ser dem knappt längre.
Har hittat några fler skolor att söka till. Det blir nog bra det här.
Fick tillbaka papper från FK, där det stod att jag inte fyllt i papprena rätt, och jag inte skulle få pengar om jag inte fixade det. Det var nåt i stil med att jag var tvungen att ange en orsak till varför jag inte sjukanmält mig samtidigt som jag var sjuk, men eftersom jag inte visste hur man skulle göra, och jag hade halsböld, och inte kunde prata, så kunde jag inte fråga nån, förrns jag fått tillbaka rösten. Så det är inte mitt fel. Jag gick till FK kontoret i karlskoga, och frågade om det var rätt ifyllt, och hon sa att det var det, och skickade iväg dem. Jag blir så trött.

Jag vet inget mer. Mitt liv är rätt tråkigt just nu. blablablabla Och eftersom man inte kan låna nåt på bibblan så kan jag inte förgylla vardan med Assar. : (


Jägarn

Det är rätt kul på praktiken. Det är ju ungar liksom. De gör knäppa saker. Men jag blir så trött, och jag får ont i kroppen. Men det är det värt. Christer har skaffat skägg, en pretto bohem the big filmmaker liksom jobbar där också tydligen.
Idag var det nåtslags friluftsdagsaktigt, och jag hängde med till skjutbanan och fick skjuta med en älgstudsare. När man trycker av, och känner rekylen i axeln, och träffar mitt i älgtavlan. Smällen, trycket. Kraften. Makten. It's Awesome.
Jag trodde att lågstadieklasser skulle vara skitjobbiga, men det är de ju inte. De har fortfarande för mycket respekt kvar för lärarna för att de ska hålla på och stöka runt.
Det är skönt att det inte har blivit en besvikelse, och därför slipper ångest.

Let's get Törled

Just nu sitter jag i Tovas underbara lägenhet. Här är det okej att vara bakis känns det som. Det är skönt. Sen jag ramlade och slog i huvudet i Storstenshöjden har jag börjat bli bakis. Vilket suger.
      Igår drack vi vin och dansade till gamla klassiker. Sen gick vi till Stället, för där var det Snap! och ja, det kan man ju inte missa. Där var det en massa folk som man kände. Och jag var Törlad.
      När jag och Tova gick hem så hittade jag en hundralapp utanför Björnstugan. Yey for me!

Fitta är vad man gör det till

Igår hade Julia avskedsfest hos sig. Hon hade bakat muffins och kakor, och gjort Dagens. Som jag drack upp. Det var en väldans kul kväll. Martin var där, Magda var där, Emma var där. Som jag inte träffat på 100 år känns det som. Jag saknar att hänga med dem. Men det styrs!
     Det var en bra dag igår. Min pappa hade inga strumpor kvar, det var ganska roligt tyckte jag. Jag var på pingstkyrkans second hand, hittade ingenting som jag ville ha som jag hade råd med. 
På eftermiddan, när jag höll på att göra mig iordning, så gick jag ner på nedervåningen, hade bara att grått linne på mig, men inga byxor. Och min pappa frågar: Ska då dra nu?
 "Eh, Nej. Jag har inga byxor på mig"
 "jaha, oj"
Dra till örebro, träffa long lost friends. Dricka Dagens. Baka pizza. Diskutera ordet fitta.
Magda: Fitta behöver inte alltid vara negativt
Linnéa: Fitta är vad man gör det till!
     Anders hade svaren. 
     Magda sov
     Fia var FULL när hon kom tillbaka från stället. "Flator som hånglar överallt"
     Idag var det Vasaloppet och Daniel Tynell vann.


RSS 2.0