Internetbank, Bank på internet

Jag har skaffat det alltså. Gött. Nu kan jag betala räkningar på internet. Det känns vuxet på nåt sätt. Så har jag betalat in anmälningsavgiften till skolan och därmed säkrat min plats på skolan. Ingen återvändå. Har redan fått flyttfeber. Men det är gött.

Midsommar 2009

Midsommar i mitt hjärta. Detta var lätt den bästa midsommarn hittills. Elsas stuga med 70-tals tapeter, rollatorn, och en riktig silllunch! Det går fan inte av för hackor. Två flaskor Törley senare var det dags för badpremiären i regnet. Ingen midsommar utan bad. typ. Ingen midsommar utan skador. Johannes näsa, tummar, mitt knä, mitt lillfinger. Allas levrar.
Jag firade av två anledningar, midsommar, och skåne. Jag börjar bli spänd inför flytten. Vad ska man ta med sig, hur ska jag klara mig, kommer allt gå bra. Men allt med ett skönt lugn. Det blir ju i vilket fall som helst precis det jag vill.

YEAH!

Jag fick svar idag från Fridhems folkhögskola! Jag har kommit in! Så jävla skönt, sån jävla lättnad! Äntligen!
Skåne var toppenbra. Som vanligt.

Lund

På lördag ska jag tillbaka tll skåneland. Men denna gång ska jag fira min kompis Johannas student. Det ska blir väldans trevligt tror jag.
Idag fick jag svar från Fridhems folkhögskola.. Jag är antagen som reserv. Jag känner mig ganska låg just nu. Det suger att inte veta nåt. Bara gå och vänta. Ska det bli så här i sommar? Jag hade hoppats så mycket på det här. Reservplanen Komvux och Örebro, är väl trevlig. Men då blir det ännu en gång sistahandsvalet. Det känns som jag aldrig får göra det jag verkligen vill. Som om jag alltid hamnar lite snett, och aldrig når målet. Det här är nästan mitt livs besvikelse.

Det är en militär i min lägenhet, hur gör jag?!

Igår var det studentyra i örebro. Det var underbart, och hemskt på en och samma gång. Jag kommer ihåg min student, jag var lycklig, visst, en av de bästa dagarna, men ändå så var jag småorolig hela dan. Jag hade fått ett sk. "samlat betygsdokument" Jag skämdes för det, gömde det för mina föräldrar när jag sprang ut. Det andra som oroade mig var framtiden, osäkerheten inför vuxenlivet. Det gnagde liksom i bakhuvudet, nästan hela tiden. Det var fan inte mitt livs bästa dag, det var mitt livs mest avgörande dag.
Igår var vi på fest, studentskiva. Det var fylla, och jag var nästan nykter, och det var jobbigt, och kallt, och jag orkade inte med. Så vi gick till Emmas förfest. Där var det också fylla, men en annan stämning som jag kunde känna mig mer hemma i. Martin var där, jag har inte träffat honom på hundra år, och det var kul att se honom igen, särskilt när man blir hälsad med ett "KUTTAAA!!"

Listan #4

Den här listan är låtar som har fastnat på min hjärna, och som brukar återkomma.. Ganska jobbigt eftersom jag inte är hundra på texten. 

1. Blåsippan ute i backarna stå, niga och säga att nu är det vår, barnen de plockar små sipporna glatt, rusar sen hem under rop och skratt, Mor i stugan hon säger så, Blåsippan aldrig snuva få. Än får ni gå med strumpo och sko, än är det vinter kvar, säger mor.

 

2. Dubi dubi dubi dup dup dup, dubi dubi dubi yeah yeah I dont need you here by my side, no more no more. And when I feel your love deep inside, I will forget oh yeah, so don't you dare come knocking on my door when you need someone to love, cuz' every door and window is closed, I can live, live without your love, dubidubidubi dupdup dup dubidubidubi yeah yeah


3. Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ned och dö, och i vårens ljusa kvällar, solen kysser liv i skog och sjö, snart är sommarn här i purpurvågor, guldbelagda azurskiftande, ligga ängarne i dagens lågor, och i lunden dansa källorne!


okejdå

Nu har jag fått svar från två stycken. Anledningen till att det är olika ålder är att det är mer "naturligt" för tjejer att kunna vända sig till barnmorskan på vårdcentralen. jaja.
Och jag mejlade fridhems, de var inte riktigt klara med antagningarna än, men snart förhoppningsvis. Ja, SNART; IMORRN! NUNUNUNU!

RSS 2.0