ARGT MEJL!

Hejhej Ungdomsmottagningarna i Karlskoga, Hallsberg och Örebro!
Det här är andra gången jag mejlar er angående åldrarna på ungdomsmottagningarna, varför är det olika för killar och tjejer? Kan inte killar lika bra som tjejer ta kontakt med vårdcentralen? Varför särbehandlas killar så? Ska vi inte behandla könen lika? Varför inte sänka åldersgränsen till 20, eller höja den till 24 för alla? Jag tycker det är skitsnack rent ut sagt. Förra gången jag mejlade fick jag svaret som var nåt i stil med " Jag vet inte varför det är så, jag vidarebefordrar mejlet" Jag har ännu inte fått ett svar, och får jag inget denna gången så tänker jag banne mig hävda att jag är man nästa gång jag behöver komma till undomsmottagningen. Ingen kan ju ifrågasätta om jag är transgender, eller hur? Och på tal om det. Om man är förvirrad i sitt kön, då är det väl inte så bra att dela upp åldern på det sättet, efter kön? Jobbigt kan jag tycka. Men ni har säkert inte stött på det problemet än. // Linnéa Jakobsen

I väntans tider

Jag har ju då sökt till fridhems folkhögskola, men inte fått nåt svar än, jag hoppas verkligen att det kommer snart. Att vänta på ett sånt här svar är lite som försenad mens, man är egentligen inte så orolig, men när det väl kommer är det en försäkran för att allt är som det ska, och man jublar inombords.
Jag funderar på att ringa till skolan, och se hur det går med de där valen. Vi får se.

Nollberga socken

Alla dessa frågor har som dykt upp kring Assar. Varför är det en kupol över nollberga? Är alla kråkor i nollberga egentligen något annat? Hur många barn har Razor egentligen? Hur kommer Rymd-Börje genom kupolen när folk blahongar?Hur tillverkar man botong? Vad innehåller Nutsychips? Hur stark är en stor ond? Varför är Tyrone en sån tönt till vardags? När ska kungarna fatta att det egentligen är Elof Öman som har all makt? Och vem har druckit upp glöggen och kastat flaskan i naturen?

Skåneland

I helgen var jag i skåne, närmare bestämt malmö och lund, lite i svalöv och lite i eslöv. lite i teckomatorp. Jag var mest i Lund och Svalöv. Skolan verkar bra, jag tror jag skulle trivas där. Men jag vill ju ha svar nu.

åsikter

Jag gillar att man ibland stöter på en artikel, där man kan läsa vad nån annan skrivit, och det beskriver precis vad man tycker.  http://www.aftonbladet.se/debatt/article5085625.ab

Kläder

I december förra året hade jag och några kompisar ordnat en modevisning i hopp om att få nåt sålt. Men eftersom de som var huvudarrangörer inte verkade vara så intresserade av att åka buss, gratis, och hämta kläderna, till karlskoga, utan förväntade sig att jag skulle betala 140 spänn tur och retur, så fick jag inget sålt. Och nu skiter jag i det. Jag tar hand om det jag kan ha, och det jag vill ha, och använder själv. Varför ska det bara ligga och ruttna i ohlssons-påsen för?
Nu ska jag åka och hjälpa mamma att lägga in en klänning. Sen ska jag bada badkar.

out of sight out of mind är en lögn

Hur gör man för att komma över någon?

Skål för Linnea Hansen fd. distriktsorförande i UNF!

Igår hade Kajsa fördelsedagskalas, och jag bevistade denna märkliga händelse. Det var fylla. Det var folk som börna med bilar, i sann bonnanda, vi var ju ändå halvvägs till degerfors. Några badade i det kalla vattnet. Nån badade nästan i poolen, nån drack HB, nån drack smålands, och Linnea drog en vits om det. Nånstans vid halv elva försvann omdömet, som vanligt.
Skål för allt ni en gång stod för, och nu vänt ryggen, för att ta egna omdömmeslösa beslut!

Bra vecka

Jag tror att det är påväg uppför. Efter några skitveckor, så har jag skickat ansökningar och blivit kallad till Fridhems folkhögskola, det blir nog bra det här.

RSS 2.0