JULJULSTRÅLANDEJÄVLAJUL

SHITMYGOSH, snart klar med alla julklapparna. Skitgött. Har budat på ett fantastiskt julkort jag ska skicka till min kära Farmor. Har handlat klart till mamma. Ska bara fixa till Pappa och Mormor, sen är det klart! : D fantastiskt

trött och ont

trött trött trött trött trött trött mens mens mens mens aj aj aj aj nacken ryggen axeln benen fötterna saknar saknar saknar ont ont ont ont
Jag är så trött i själ och kropp. Hösten som inte brukar göra mig någonting. Och medans den eviga mensen tröttar ut mig och suger ut allt järn ur kroppen, och gör att jag inte orkar ringa till landskrona och be om hjälp, allt tar emot, har jag en evig molande värk överallt. Även om vi är tillsammans jämt här, så känner jag mig lite ensam, saknar det som jag känner till utan och innan, men jag bor här, anser det vara mitt Hem, men jag inte har nånslags vana. Men snart ska jag åka hem igen, och känna allt det där jag kände då, och känna marken igen. Men längta Hem.
Det är svårt att flytta hemifrån. Allt har två sidor

Mens 3

Alltså, inte för att klaga men. För ungefär fyra månader sen satte jag in en p-stav i min arm. För ungefär tre månader sen fick jag mens, och mens i all ära, det är roligt, det är lätt att skämta om, och det är egentligen inte så jobbigt. Men i tre månader, varje dag är inte så himla kul. Så imorgon, eller idag blir det ju egentligen, så ska jag ringa barnmorskan här i svalöv och be att få ta ut den. Nu får det vara nog.

Törley Rosé Charmant och en sur gammal gräddspruta i högsta hugg!

Då har man varit hemma, och i slutet av veckan inser jag att jag inte är hemma i karlskoga eller örebro, bara på besök i mina gamla kvarter. Hemma är ju numera i Svalöv. Det känns, för jag tänker att det ska bli skönt att åka hem igen. Och medans jag sitter och dricker törley och drar internskämt med Johannes och Patrik och Anders och Jonas och Sara och Robban, och tänker att det är så jävla helvetes fint att träffa gamla fina vänner, så tänker jag samtidigt på de roliga internskämten på Grön,  när jag sitter på Grön och drar internskämt och tycker att det är så jävla helvetes fint att få nya fina vänner så tänker jag på internskämten i örebro. Här och nu har aldrig varit något för mig uppenbarligen.
Men helgen i Örebro har varit fin, träffade Martin, Steffy och Elin på fredagen. Vi fyra och Johannes åt lunch och sen blev det en dag med shopping och fika, och dricka kaffe och prata om allt möjligt. Det var fint att träffa dem igen, och Steffy och Elin som jag inte träffat på hundra år. På kvällen blev det ett litet vinrus som var finfint. Lördag åt vi osttortellini med tomatsås. Det var fem sorters ost i pastan, och vi tänkte nästan köpa ostsås också, och i ostsåsen var det fem andra sorters ost. det hade blivit NIO sorter. Gött som fan var det iaf. Sen bar det av hem till Patrik och där Törlade jag till mig lite. Sen bar det av till högströmska och halloweenfest. Det var väl sådär, men rätt kul ändå. En del rättså ambitiösa utstyrslar. Sen fick jag en öl av patrik och den slog spiken i kistan för min fylla, och allt gick kanske uppför.
I helgen fick jag även veta att Sam är intagen på Rockesholm. Dåligt, fast Bra. Så idag har jag tänkt på honom, och hoppats att det kommer gå bra eftersom jag älskar Sam och vill att allt ska ordna sig för honom.
Nu är jag i Karlskoga igen, och skriver det här. Imorgon ska jag ta tåget Hem igen. Skönt.

RSS 2.0