Helsongbrog

I förrförrgår började jag på Martins porträtt. Det kommer bli tjusigt tror jag.
Igår var vi i mamlö, fast först var vi i helsongborg. Kollade på våra tavlor i fönstrena. Min var så svart att den försvann. Gick på jazzbar, drack dyr öl, hatade staden. Full av brats och konstig inställning. Åkte till Malmö där vi åt lite, drack lite, gick till Cuba Café där jag fick lära mig salsa av Juan, drack en frozen margharita, och bet Ida i läppen så hon blev svag i knäna. Sen gick vi vidare, mötte Joakim, gick till en dryg jävla fest.
Drog därifrån till Babel, där jag bara blev förbannad, fick vin spillt över mig och ville hem till svalöv. Men Yasin bjöd mig och Teresa på en öl, och allt blev mindre skitjobbigt. Sen träffade jag Miriams kompis Johan och allt blev ännu mindre skitjobbigt, för jag fick ju äntligen bara hångla lite. Sen drog vi därifrån av en anledning, och försökte ta oss in på Willysfesten. Gick sådär, för vi hade ju såklart inga biljetter. Skitsnack. Så vi tog svarttaxi tillbaka till svalöv, och nu var klockan halv fyra kanske. Skulle ha betalat 800 spänn, vilket inte är så farligt, men Yasin lyckas pruta ner till 600 och det blev billigare med taxi än med tåg/buss.
Vaknar, hör Idas och Ryans röster våningen under. Går ner och får veta att Ryan, stackars Ryan blivit rånad av taxichaufförn och hans cepekompis. De tog till och med hans jacka. Sen länsar de hans konto. KUL


Basket on my mind

Idag spelade vi några stycken från måleri King, och sen basket. Det var fin fint. Kändes bra att motionera. I onsdags var det GenderBender fest, jag var utklädd till, förutom man, Arab. Jag hette Hassan, och det var grymt snyggt. Festen var helt crazy, känslorna svallade höga, jag fastnade med foten i byxorna och ramlade rakt framåt. Jag drack törley för första gången sen jag kom till svalöv. Jag blev väldigt Törled up, och tyckte att det var en bra idé att ändå ta två shotar rom, ta en spindel i benet och försöka reda ut saker. Men dramat är över. Dagen efter festen hade de ett möte med folket på blå, och nu får de inte ha några fler fester där. Nån hade taggat varenda dörr på kvarngatan, halva jävla sophuset, det låg ölburkar vinflaskor och skräp över hela gräsmattan utanför Nordhem Blå. Neb det var en rolig fest. Tror jag.

Nytillkomna objekt

Idag gick jag in på min blogg och såg att under nytillkomna objekt fanns inga. Det måste betyda att det var längesen som jag uppdaterade kanske. Men det innebär väl bara att jag har andra saker för mig på kvällar, dagar och nätter. Sånadär folkhögskolegrejer, som är roliga för mig, men tråkiga för andra.
Mycket saker händer och jag är lycklig här i Skåne. Det är skönt att ha ett jävla syfte. Det är skönt att måla fast man i slutändan hatar målningen.
Livet verkar rätt bra ändå, i slutändan. Om det ändå vore enklare.

RSS 2.0