"Asså, förra året var det nån som eldade upp konst för 40 000"

Haha, snart är det en knapp månad kvar tills jag ska flytta tillbaka till skåne. Jag är sjukt nervös inför vilka som ska börja måleri, vad det kommer gå för folk på skolan, vad som kommer hända, och om det kommer bli lika kul, eller om man kommer nämna förra året som exempel. Men jag antar att allt har sin gång, att när ca 200 unga människor samlas på en och samma plats, så blir det härliga händelser och smaskigt skvaller. Det är naturens gång helt enkelt, och det finns inget någon vuxen männska kan göra åt det.

Jag hoppas på en fin höst, med te och kofta och nya tag. Att försöka toppa mitt trede-projekt är ju omöjligt, men jag kan ju toppa allt annat jag gjort kan jag kanske tycka. Akvarellen tillexempel, alltså, självporträtt. Har redan övat lite. Jag vill måla mer med olja också, längtar till mina oljetuber och mitt målarmedium. Göra klart min gamla olja framför allt.
Jag tror det kommer bli ett härligt år ändå.

Mens 5

Mens är ju intressant, tycker jag. Det är blod och det är värk och det kostar pengar med en funktion som man helst hade fått betalt för att ha en gång i månaden. Det är något konstigt och mystiskt som de flesta killar skyr som pesten, de vill inte prata om det, de vill helst inte veta när tjejer har det osv.
Men nu har alltså en konststudent på Royal Academy of Art i England designat en produkt som gör det möjligt för män att få känna på sin allra första mens.
Här kan man läsa om produkten, se en musikvideo om en man som bygger maskinen för att få insikt i hur det är att vara en riktig kvinna. I framtiden kan man ju hoppas att fem dagar med den här på sig ingår i sexualundervisningen. Enjoy alla små mensälskare och menshatare därute!  http://www.di10.rca.ac.uk/hiromiozaki/menstruation-machine.html

RSS 2.0