Hjorthorn

Idag var jag på Esplanaden i Lund och kikade på grejerna de försökte kränga i snålblåsten. Det var pisskallt, men jag hittade ändå några saker. Tex. En tallrik med ostindieskeppet "Finland" på. Så nu jag slipper slå sönder fler av Freyjas tallrikar. Två champagnekupor, så jag har något att dricka söndagschampagnen ur. och the Ring på vhs. Tänkte det är ballt med den på vhs istället för dvd, för själva poängen med the Ring är att vhsbandet har en förbannelse, typ. Och även, håll i hatten, ett horn. Alltså, en sån tavla med horn, som jägare har.
Hornen hade pälsklädd skalle, men pälsen kom helt uppenbart ej från skalpen, och var sjukt äckligt och dammigt. Så när jag, efter en vansinnesfärd på cykel med horn i korgen och en stor jävla tavelram på styret i blåsten, äntligen och mirakulöst kom hem tog jag bort pälsen. Och under den var alltså skallbenet. Men det var typ svart, kanske av gammalt blod eller vad vet jag, så jag tog min tanborste och borstade Bambis skalp. Nu är den representativ och ska upp på troféväggen.

Försäkringskassan-Linnéa 100000000-1

Men jag ser det änå som att det var jag som vann matchen.
Detta eviga pappersskickande Fram och Tillbaka, Fram och Tillbaka. Man får inte ge sig. "Bara" gör om och göra rätt. För nu har jag inte bara fått sjukpenning och bostadsbidrag för Januari och februari, utan jag har även fått mitt bostadsbidrag, hör och häpna allesamman, RETROAKTIVT. HA, in yo face du på kontoret här i malmö som sa att jag "i princip måste ha legat medvetslös" för att få det. Och Tack så sjukt mycket Claes Lexar för hjälpen.
Denna månad var inkomsten hög, och även räkningarna. Hela tiden på gränsen till sammanbrott, men det är la sexigt. På film.

RSS 2.0