Prisa Gud!

Här kommer skatteåterbäringen! Nej, men Högkostadsskyddet kan vara det bästa. Idag betalade jag 6,80.- för medicin som skulle kostat över tvåtusen. Så jävla nice. Sen fick jag veta att jag kommer få Första Handskontraktet! Så då har man en säker bostad. Ska byta elavtal när jag får kontraktet. Hoppas bara att jag kommer in på malmö högskola nu!

Pinsamt?

Har du nånsin tyckt att din medicin är pinsam? Well. Min är värre, och kartongerna tar upp en halv garderob, ungefär. De flesta mediciner tas genom munnen, eller som en salva, eller till och med så otroligt PINSAMT som ett stolpiller.  Men detta är inget stolpiller. Det står på den gigantiska förpackningen: Pentasa 1 g Rektalsuspension. Nu undrar du kanske vad det är, antingen googlar du, eller så berättar jag nu. Jo, det är en vätska, i en liten påse, som ska upp, exakt som ett stolpiller, fast flytande, och ungefär 10 gånger volymen.
FML
Så, om du nånsin tycker att Fan va jobbigt att ta en två tre fyra eller fem tabletter, så tänk på att det kan faktiskt bli värre. För det kommer jag i alla fall göra. För jag vet att det kan bli värre.

Mitt Liv

Just nu kan man säga att det ändå är rätt okej, i jämförelse med vad det kan, och har varit.
Mitt liv består mest av att laga mat, gå på Förberedande Kurs För utbildning i Danmark, kolla på teve/film, spela alfapet med Nicklas. Och tänka på min mage, lära mig att hantera det. Acceptera det. För det är sjukt svårt.
Men så för två veckor sen ungefär ringde min handläggare på Arbetsförmedlingen mig, och undrade om jag ville jobba på restaurang. Jag ba JOBB! JA TACK! Sen kom jag till restaurangen, och insåg att jag skulle jobba som köksa på en av Lilla Torgs alla stressiga sommarrestauranger. Och inte bara jobba, utan PRAKTISERA, alltså jobba, slita heltid för knappt 2500 spänn i månaden. Och jag börjar få panik när tankar som "tänkt om de drar in mitt aktivitetsstöd för att jag måste tacka nej till det här" Men samlar mig, och går till AF. Får som genom ett ödets nyck inte träffa min egen handläggare utan AFs RehabiliteringsHandläggare. Hon förklarar allt så bra och jag har nu inte längre the weight of the worl som tynger mig. Cyklade hem som på moln. "Allt kommer ordna sig." Som hon sa.

RSS 2.0