Say oh say everybody, Say were leaving for another day

Jag börjar känna mig grymt isolerad här i Karlskoga. Inga vänner, inga nöjen, inget fika, inget bara sitta hemma hos nån, glo på teve, kanske pyssla, gå ut med hunden tillsammans, inget sitta på en bänk, inget spontant, ingen energi. Inget.

Österledsskolan

Jag har fått praktikplats på Österledsskolan. Det är väl underbart, min gamla högstadieskola. Det borde kanske vara lite ångestladdat. Men jag känner inget sånt än som tur är. Ja, herregud. Det blir ju underbart att gå tillbaka till den gamla orangea tegelbunkern.


Vårdcentralen

Idag var jag på vårdcentralen, min farmor skjutsade dit mig, hon tyckte väldigt synd om mig, och på henne verkade det som om jag var döende eller nåt. Jag fick mastodontpillret Allan. Eller snarare Kåvepenin 1 g som jag ska ta två st. tre gånger dagligen i tio dagar. 60 gram penicillin! Jag kommer lukta penicillin sen. Läkaren hoppades att det skulle räcka med penicillin, för det var tydligen en halsböld, igen. Men den var inte redo att skäras i. Hoppas att den försvinner.

Sjuk, igen.

Jag är sjuk igen. Alldeles svullen i halsen, ont, kan knappt svälja. VAFAN Kan jag aldrig få bli helt frisk eller.

Friend of mine

Jag saknar en del av mina nära vänner, en del bor i örebro, och dit är det dyrt att resa därför ser jag dem inte så ofta. Jag saknar att ha vänner i karlskoga som jag umgås med. Jag saknar att umgås med Linnea tillexempel, hon är en bra vän. Varför umgås vi inte längre! Vi bor i samma stad, och det är inte direkt som att pojkvänner eller flickvänner hindrar oss.


Kamomill-te

Jag hatar den här stan just nu. verkligen HATAR. Särskilt busstrafiken. Jag förväntas ju vara på Jobbcentrum varje dag kl. 0900. Jobbcentrum ligger som tidigare sagt, på karlskogas bakgård, eller kanske på karlskogas röv, eller som en böld på röven kanske. Och jag minns varför jag ogillade att gå i skolan: Vara tvungen att kliva upp ur sängen, som är varm och go, en katt som värmer ligger bredvid. Vara tvungen att gå till bussen i kylan, åka buss, gå från bussen i tio minuter till jobbcentrum, där man måste lyssna på något man redan vet, det enda teet som finns är Kamomill-te, som smakar... Hö. Som bäst. och hela tiden är man så trött. Sen ska man gå till bussen igen, vänta i 30 minuter ungefär i Komvux café. Sen fryser jag hela dagen, för att kylan är bitande, och fuktig luft som kryper tätt in på huden, in i musklerna.  Men en god nyhet är att teet på Komvux bara kostar fem kronor, det är Earl Grey och det finns socker och mjölk. Då blir man lite varm ändå.
Imorrn tar jag med eget te, gör nåt åt det jag kan påverka. 

Exalterad

Alltså. Jag orkar inte få uppmärksamhet, särskilt inte av nån som man kollat lite på sen innan, och tyckt den personen varit fin. Jag blir så exalterad pch nervös över vad jag ger för intryck, även om det bara är ett kort meddelande.

I blame Ingemar for this

I lördags var jag inne i örebro, träffade Dzenita, Tova och Robin. Jag tog 17 till baronbackarna och hoppades att jag skulle hitta till Dzenitas gård, och dörr, och att den framförallt inte skulle vara låst. Pangarna på min mobil var nämligen slut, och maskinen som skriver ut saldokvitton på kiosken i baronbacken var trasig. Jag hittade till gården, till dörren och den var inte låst. Dzenita var hemma, och det var även resten av hennes familj. Dzenitas pappa tyckte att jag behövde ingefärste eller kanske pepparmyntate. Jag höll inte med och drack bara vatten istället.
Hos Tova drack vi vitt vin, jag och Dzenita delade på en liter Great White, Blev skapligt onyktra. Stod utanför Thao, men gick aldrig in, Tova och Robin hade åkt skidor hela dan och var trötta, Dzenita skulle ändå bli hämtad om en kvart, så jag gick till Stället där jag försökte lära Sara hur man sa hennes namn på teckenspråk. Det gick ganska bra tyckte jag. Det slutade med att jag fick springa till bussen i klackar i en dec snö. Det var samma busschaffis som när jag åkte in till örebro, och han frågade om jag inte hade fått nån medicin där jag vart. Han tyckte inte att vin räknades. Jag kanske skulle ha lyssnat på Dzenitas pappa.
På söndan vaknade jag med värdens huvudvärk, ont i kroppen och lite feber. Huvudvärk har jag knappt haft tidigare på bakfyllan. Men sen jag ramlade efter den där dubbel bakåtvolten i backen, har den kommit och hälsat på.
AND I BLAME YOU STENMARK!


Sjukare

Jag tror jag fått influensan, jag hostar och låter som en gammal knarkaralkis, jag har feber och ont i huvudet. Jag snörvlar och fryser och svettas om vartannat. This sucks.
Drömmar är roliga. Jag drömde inatt att jag hade ont i huvudet, och jag drack en massa vatten hela tiden, och jag skulle ta en treo men jag vart förhindrad hela tiden av nån anledning. När jag vaknade var jag kissnödig, hade huvudvärk och var törstig.
Brynanuppafjässasponken

Sjuk

Hosthosthost                hosthosthosthost          harkel hosthosthost


Arbetsförmedlingen

Idag var jag på AF för att få information om Ungdomsgarantin. Min farmor fick hämta mig, och som alltid när jag vart där frågar hon vad de sa, och som vanilgt säger jag "Jag vet fan inte" För det känns mest som tomma ord, och vi fick veta att vi skulle på möte. Och mitt möte är på torsdag, halv tre. Och alla som vet hur karlskoga ser ut vet att fängelset ligger jävligt off, men därute i skogen, på karlskogas bakgård, ligger Jobbcentrum, där ska mötet vara, och dit ska vi sen fyra dagar i veckan. Det går inga bussar dit heller. Räknar AF med att jag ska gå dit varje dag? Det tar mer än en timma att ta sig ut dit. Jag kan inte be farmor att skjutsa mig varje dag heller. Cykel? Jag kommer bara ramla och skada mig. Och även om jag skulle ta buss så långt jag kan så skulle det bara kosta en jävla massa pengar, som jag inte har. Och reseersättning får man ingen, för egenkostnaden är upp till 600 spänn, vilket innebär att man ska kosta på ett månadskort själv. För pengar som jag inte har.usch.
Men en bra sak iaf, jag ska till sälen i mars!

magen och livet.

Mår magen bra mår själen bra, har jag alltid sagt. Och jag hävdar bestämt att det stämmer. Men just nu mår min mage inte bra, den är helt cepe. Och imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, detta måste innebära själadöden. Min mamma tyckte dessutom att jag skulle gå till soc och be om pengar. Jag kommer nog behöva starka antidepressiva innan februari månad är över.


RSS 2.0